Λίστες Viber ανακοινώσεων ΔΙΕΚ Σερρών Ισχύουν για το εξάμηνο 2020Α

Ανακοινώνεται ότι το ΔΙΕΚ Σερρών προβαίνει σε ανακοινώσεις που αφορούν τρέχοντα θέματα φοίτησης (αναβολές/αναπληρώσεις/τροποποιήσεις μαθημάτων, συμπλήρωση εντύπων, κτλ), στις παρακάτω λίστες του Viber.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτές να εγγραφούν στη λίστα Viber που αφορά γενικά τους εκπαιδευτές (ΔΙΕΚ Σερρών: Εκπαιδευτές) καθώς και σε κάθε λίστα επιμέρους ειδικότητας στην οποία διδάσκουν (ακολουθεί κατάλογος λιστών συζήτησης στο τέλος της ανακοίνωσης).

Επίσης, παρακαλούνται οι σπουδαστές να εγγραφούν στη λίστα Viber που γενικά αφορά τους σπουδαστές (ΔΙΕΚ Σερρών: Σπουδαστές) καθώς και στη λίστα που αφορά την ειδικότητα στην οποία φοιτούν (ακολουθεί κατάλογος λιστών συζήτησης στο τέλος της ανακοίνωσης).

Το λογισμικό Viber διανέμεται δωρεάν από την κατασκευάστρια εταιρία Rakuten και μπορείτε να το εγκαταστήσετε κατεβάζοντάς το από τους παρακάτω συνδέσμους:

 • Για κινητά με Android, πατήστε εδώ
 • Για κινητά με IPhone/IPad, πατήστε εδώ
 • Για υπολογιστές με Windows, πατήστε εδώ

 

Για να ολοκληρώσετε με επιτυχία την εγγραφή στις λίστες του Viber, θα πρέπει πρώτα να έχετε εγκαταστήσει το λογισμικό στο κινητό σας τηλέφωνο, και μετά να ανοίξετε τους συνδέσμους (links) που θα βρείτε στο τέλος της ανακοίνωσης. Όταν θα ανοίξετε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους, θα εμφανιστεί παράθυρο στο οποίο θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την επιθυμία σας να συνδεθείτε στη λίστα πατώντας «ΣΥΝΔΕΣΗ».

 

Προσέξτε ότι, κατά την εγγραφή σας σε λίστα του Viber, εισέρχεστε έχοντας ενεργοποιημένη τη σίγαση των ειδοποιήσεων. Αυτό σημαίνει ότι το κινητό σας δεν θα σας εμφανίζει την ένδειξη ότι έχετε κάποιο νέο μήνυμα από το ΔΙΕΚ . Παρακαλούμε, να απενεργοποιήσετε τη σίγαση των ειδοποιήσεων μέσα από τις Ρυθμίσεις της λίστας.

 

Λίστες Viber του ΔΙΕΚ Σερρών για το εξάμηνο 2020Α (για να εγγραφείτε, πατήστε πάνω στις λίστες που σας αφορούν):

 1. ΔΙΕΚ Σερρών: Εκπαιδευτές
 2. ΔΙΕΚ Σερρών: Σπουδαστές
 3. ΔΙΕΚ Σερρών: Βρεφονηπιοκ Β
 4. ΔΙΕΚ Σερρών: Νοσηλευτών Δ
 5. ΔΙΕΚ Σερρών: Φαρμακείου Δ
 6. ΔΙΕΚ Σερρών: Δημοσιογράφων Δ
 7. ΔΙΕΚ Σερρών: Διασωστών Β
 8. ΔΙΕΚ Σερρών: Αισθητικής Β
 9. ΔΙΕΚ Σερρών: Ποδολογίας Δ
 10. ΔΙΕΚ Σερρών: Δικτύων Δ
 11. ΔΙΕΚ Σερρών: Κομμωτικής Δ
 12. ΔΙΕΚ Σερρών: Λογισμικού Β
 13. ΔΙΕΚ Σερρών: Μαγείρων Β1
 14. ΔΙΕΚ Σερρών: Μαγείρων Β2
 15. ΔΙΕΚ Σερρών: Μαγείρων Δ
 16. ΔΙΕΚ Σερρών: Θερμικών εγκ. Β
 17. ΔΙΕΚ Σερρών: Τουριστών Β
 18. ΔΙΕΚ Σερρών: Κοσμήματος Δ